keskiviikkona, toukokuuta 05, 2010

Katkarapu-kookoskasari

Pirkan ohjeella valmistui eilisillan ruoka, jota pienokaisemmekin söi niin antaumuksella, että tätä on tehtävä joskus uudelleen.

(4 annosta)


1 rkl öljyä
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
3 tomaattia
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 dl kookosmaitoa
1 rkl Thai Sweet -chilikastiketta
1/4 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
noin 350 g katkarapuja

Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuutioi tomaatit.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulisilppu. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska ja anna hautua kannen alla viisi minuuttia.

Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Tarjoa esimerkiksi basmati- tai jasminriisin kanssa.

Ei kommentteja: